Tuesday, December 30, 2008

Apa Boleh Buat....Kita Bacul & Pengecut ??

Bangkitlah Wahai Sahabat2 Islamku
Yang B
acul !!!!Kepulan asap tebal dari sebuah Universiti Islam yang ditadbir Hamas di Gaza selepas pesawat Israel melancarkan peluru berpandu ke atas universiti itu semalam.
Assalammualaikum..Salah sejahtera kepada semua.. Kita harus bersedih dengan berita serangan si jahanam laknatullah Israel ke atas Palestin..Hampir 500 terkorban dek serangan terbaru si jahanam jebon laknatullah Israel yg xtahu malu mengaku mereka adalah sebuah negara..
Namun apa yg boleh kita buat???
Dengan duduk bersedih tatkala membaca berita-berita tentang palestin sahaja tidak menyelesai atau menyumbang apa2 ke atas Palestin.. Ingatlah rakan2 pembaca..perjuangan Palestin bukan hanya amanah rakyat negara itu..tetapi seluruh umah Islam di dunia.. sama ada sedar atau tidak itulah jawapan nya.. ramai yang masih tidak sedar atau 100 persen tak tahu (memg insan yg malang dan harus bertaubat) tentang amanah penentangan Palestin ini.. Rakyat Palestin berjuang untuk mempertahan kesucian Islam.. Masjid Al-Aqsa.. saya tidak berkesempatan untuk menceritakan berkenaan masjid Al-Aqsa untuk ketika ini memandangkan masa yg suntuk..

Masjid AL-Aqsa yang DIPERJUANGKAN


Di sini .. saya memandang tinggi amanah yg besar ini..amanah yg perlu saya sampaikan kepada semua.. saya percaya.. jika diminta kalian untuk pergi berperang di tanah Palestin.. jangan haraplah ada seorg pun Insan yg akan menampilkan diri.. kita harus malu dengan sahabat2 kita yg sedang menderita di Palestin..sesungguhnya kebaranian kita tidak setanding mereka..dan dalam masa yg sama masih lagi 'menginfa'kan duit' kepada kroni-kroni ,penjahanam-penjahanam,jebon-jebon,mangkuk-mangkuk, ahli2 neraka jahanam,keparat2, laknatullah yg mendokong perjuangan ISrael yg jahanam dengan membeli barangan keluaran mereka.. Kita harus malu !!!!!!! Sudahlah takut untuk berperang TETAPI sanggup dengan keji hina bangang bengong bahalulnya membeli barang2 keluaran mereka yg secara langsung 'infak'kan duit untuk membunuh sahabat2 Islam kita ini.. Taubat lah wahai rakan !!!!!!!!!!!!

Kepada Negara2 Arab yg sudah lama menjadi api dalam sekam..insaflah kamu...!!!!! Taubat lah.!!! Bangkitlah..!!!! Arab SAudi , Mesir , Jordan , Kuwait, Libya, Lubnan serta negara-negara Islam OPEC yang lain.. Juga MALAYSIA ...bangun la kamu!!!! sesungguh nya tiada GUna kewujudan kamu didunia ini sekiranya kamu tidak menentang serta membantu Palestin...ketepikan la kepentingan kamu...ketepikan lahhhhh!!!!!!.. persetankan hubungan kamu dengan laknatullah yang bersekongkol !!!..Jika kamu tidak berubah..aku doakan kamu mendapat balasan yg setimpalnya di akhirat kelak!!! Pengecut !!! Bacul !!!


Ringan2kan Diri Lakukan Perkara Berikut Sekiranya Anda Seorg Islam YG Prihatin Dan SAyangkan SAhabat Se ISlam1 - Marila kita menunaikan Solat hajat (Qunut Nazilah)...


2- Boikot lah Semua Barang Keluaran Laknatullah selagi Terdaya

Berikut adalah beberapa produk yang dikeluarkan oleh Amerika syarikat yang memberikan pulangan besar kepada Yahudi Israel Untuk meneruskan usaha membelasah dan membunuh ummat islam palestin Antaranya


Restoran:


KFC
Arbys
McDonalds
McBurger
Pizza Hut
Chilies
Hardees
Paridies
Pizza Little Sitzer
Jack in the Box
A&W
Kantez
Baskin Robbins
Wimpy
Dominos Pizza
Texas
Slizer
Produk Makanan & Minuman AS:Minuman:- Pepsi dan anak perusahaannya: Mirinda dan 7up
- Coca-Cola dan anak perusahannya (Anda kalau membaca tulisan Cola-cola dari belakang botol, akan tertulis: no Muhammad, no Mecca): Sprite dan Fanta
Produk Hanes and Crystal: Mayonnaise, Kecap
California Garden and Warner & Lambert
T-Shirt, Sepatu: Semua baju dan sepatu merk Nike (pernah tertulis kata "Allah" dalam sebuah produknya), Adidas, Kate dan Calvin KleinPeralatan Listrik : Power, Union Air, Clifinitour , Admiral, Harmony, Alaska, Duncan, Motorola, Alcatel.Baterei: Everydy, Energizer dan DoorsillMobil: Ford, Chrysler, Hammer, Chevrolet, PuckDan Semua produk General ElectricPerusahaan-Perusahaan AS yang mendanai Zionisme Internasional:
A & M FOODS
A & W BRANDS
A. CAMACHO, INC .
A. ZEREGA'S SONS
A. PANZA & SONS
A.E. STALEY MANUFACTURING COMPANY
A.J. ALTMAN
A.L. BAZZINI CO
A ARHUS, INC
ABBA AB BEIJER COMPANY
ABCO LABORATORIES
ABEL & SCHAFER
ABELES & HEYMANN
ABRAHAM'S NATURAL FOOD
ACCRU PAC GROUP
ACE BAKING CO .
ACIME SMOKED FISH CORP
ADAMS VEG. OILS
ADAM MILLING
ADRIENNE'S GOURMET FOODS
ADVANCED SPICE & TRADING
AG PROCESSING
AGRO FOODS
AIR PRODUCTS & CHEMICALS,INC
AJINOMOTO, U.S.A
AK PHARMA, INC
AKZO & PACIFIC OLEOCHEMICALS
ALBERTO-CULVER COMPANY
ALBRIGHT & WILSON CO .
ALCAN FOIL PRODUCTS
ALEX FRIES & BROS .
ALGOOD FOOD COMPANY
ALL STAR FOODS
ALLE PROCESSING
LLEN FOOD PRODUCTS
ALLFRESH FOOD PRODUCTS
ALLIED CUSTOM GYPSUM COMPANY
ALLIED FOOD DISTRIBUTORS
ALLTECH
ALEO FARMS
ALTA DENA
� ALUMAX FOILSBahan-bahan Kimia dan pembersih:1. PT. Procter and Gamble (memproduksi: Oloiez, Pampers, Ferry, Downy, Ariel, Tide, Head and Shoulder, Pantene, Camay, Zeset, Mack Factor, Carmen)


2. PT. Johnson & Johnson (memproduksi: Shower to Shower, Cream Johnson�)


3. Nectar


4. Avon


5. Revlon


6. Gardenia


7. Ubat gigi CorsetAlat Tulis: Shiver, Parker dan HearBank Amerika: Bank America International, American Express, Bank of America, Bank of New York
Lain-lain: Rokok AS seperti: Marlboro, Kant, Janstown, Lark, Merit, Gold Cost, Carlton, LM, More.Para ulama' tersebut adalah:


1. Prof. DR. Yusuf Qardhawi, Ulama dan Cendekiawan Muslim kondang di seluruh dunia. Kini tinggal di Doha, Qatar.

2. Syeikh Salman bin Fahd Al Audah, ulama' kharismatik dari Arab Saudi

3. Syeikh Muhammad Saed Ramadhan al Buthi, ulama' kharismatik tinggal di Suriah

4. Syeikh Abdullah al Jibrin, ulama' Arab Saudi dan anggota Persatuan Ulama Besar Arab Saudi

5. DR. Hammam Saed dan DR. Muhammad Abu Faris, Intelektual Muslim tinggal Amman, Yordania.

6. DR. Naser Farid Wasil, Mufti Mesir

7. Fatwa Majelis Ulama Sudan

8. Fatwa Majelis Ulama Palestina

3 - Marila kita mendoakan kesejahteraan. keselamatan, kekuatan rakyat Palestin setiap kali menunaikan solat..aminn..


Semoga seluruh umat ISlam Bangun, bangkit, menentang para laknatullah ini...
Sahabat2 ku Di Bumi Mesir , Kitalah Pemula, Ayuh Lakukan Anjakan Menentang Musuh2 Kita ini !!


Palestin & Islam Amanah Kita

Wassalam...

edited by

-Luo-No comments: